Paintball

Är du helst är ute i skogen med dina vänner och deltar i MilSim eller någon annan form av paintball? Då bör ni starta en paintballförening tillsammans!

Om din vängrupp redan spelar paintball idag, utan att ha en förening går ni miste om en rad av våra förmåner. Genom att skapa en förening kommer ni få möjligheten att ha ännu roligare  tillsammans. 

Läs mer om att starta förening

Foto: Andreas Pegelow – http://andreaspegelow.com/

Du och din paintball-förening

Det är upp till er vilken typ av förening ni vill driva. Ni kan spela paintball tillsammans med vänskapsgruppen som ni redan brukar spela med. Vill ni hålla i större aktiviteter kan ni exempelvis arrangera training clinics, scenariospel, tävlingar och turneringar inom speedball eller organisera resor till big games.

Fördelar

  • Köp markörer, airtanks och paintballs med föreningsbidraget ni får av Sverok
  • Delta i paintballmatcher med andra som brinner lika mycket för spelformen som du gör!
  • Utveckla skjutförmåga och strategier genom att spela gemensamt och utbyta kunskap och tips med varandra
  • Utrustning, inom en förening kan ni dela och låna ut utrustning så att fler får chansen att delta och testa olika skjutvapen
  • Försäkringar, som medlem i Sverok får du tillgång till försäkringar om något olycksfall skulle inträffa under era matcher

En paintballförening använde föreningsbidraget till att köpa paintballgevär till föreningen så att alla kunde delta under arrangemangen.

Frågor om paintball

Hur hittar jag andra personer att spela paintball med?

Om du inte vill skapa din egen paintballförening så kan du istället bli medlem i en redan existerande förening. Sök efter paintballföreningar att gå med i nära dig här.

Intresserad av andra former av levande spel?

Vår verksamhetsgren levande spel innehåller lajv, airsoft och paintball. En förening behöver inte hålla sig till en verksamhetsgren och kan blanda in element från de andra kategorierna och grenarna. Levande spel är en bred kategori så om du har ett spelintresse som du vill skapa en förening kring som inte täcks in av våra kategorier så är det fortfarande möjligt. Kanske är du mer intresserad av Jugger, Mugglar Quidditch eller Geocaching och vill skapa en relaterad förening. Skapa din förening här!