LAN

Tycker ditt kompisgäng om att koppla upp er och spela tillsammans? Då bör du och dina vänner starta en LAN-förening!

Om din vängrupp redan LANar idag, utan att ha en förening går ni miste om en rad av våra förmåner. Genom att skapa en förening kommer ni få möjligheten att ha ännu roligare  tillsammans. 

Läs mer om att starta förening

Foto: Andreas Pegelow – http://andreaspegelow.com/

Du och din LAN-förening

Det är upp till er vilken typ av förening ni vill driva. Ni kan hålla i LAN-parties tillsammans med vänskapsgruppen som ni redan brukar spela med. Eller om ni vill hålla i större aktiviteter kan ni exempelvi hålla i turneringar där ni utmanar varandra för att se vem som är föreningens vassaste spelare eller kanske åka tillsammans på större event som DreamHack eller Birdie.

Fördelar

  • Köp monitorer, headsets och nätverksswitchar med föreningsbidraget från Sverok
  • Spela tillsammans med personer som är lika passionerade över spelformen som du är!
  • Utveckla dina kunskaper och färdigheter inom tv-spel och e-sport gemensamt med de andra medlemmarna i din förening
  • Försäkringar, som medlem i Sverok får du tillgång till försäkringar om något olycksfall skulle inträffa under era event och om er utrustning skulle skadas

En LAN-förening använder föreningsbidraget till hyran av lokalen de arrangerar sina LAN-parties i. En annan köpte in en kiosk så att de kunde sälja snacks under natte då LANet hölls

Frågor om LAN

Hur hittar jag andra personer att LANA med?

Om du inte vill skapa din egen LAN-förening så kan du istället bli medlem i en redan existerande förening. Sök efter föreningar att gå med i nära dig här.

Vad räknas som ett LAN?

För att räknas som ett LAN-party behöver det inte vara många deltagare. Det räknas som ett LAN om en grupp människor samlas på en plats och ansluter sina datorer till samma nätverk för att spela spel tillsammans. Detta kan vara hemma hos någon, i en lokal eller i en arena.