Airsoft

Är du en duktig skytt som gärna trängs i små utrymmen med dina vänner och deltar i MilSim eller någon annan form av airsoft? Då bör du och dina vänner starta er egna airsoftförening!

Om din vängrupp redan spelar airsoft idag, utan att ha en förening går ni miste om en rad av våra förmåner. Genom att skapa en förening kommer ni få möjligheten att ha ännu roligare tillsammans. 

Läs mer om att starta förening

Du och din airsoft-förening

Det är upp till er vilken typ av förening ni vill driva. Ni kan hålla i airsoftmatcher tillsammans med vänskapsgruppen som ni redan brukar spela med. Eller om ni vill hålla i större aktiviteter kan ni exempel arrangera skjutövningar, turneringar inom föreningen eller mer klassiska former av airsoft som MilSim eller CQB.

Fördelar

  • Köp optiska sikten, bipods och skyddsglasögon med föreningsbidraget från Sverok
  • Delta i airsoftmatcher med andra som brinner lika mycket för spelformen som du gör!
  • Utveckla skjutförmåga och strategier genom att spela gemensamt och utbyta kunskap och tips med varandra
  • Utrustning, inom en förening kan ni dela och låna ut utrustning så att fler får chansen att delta och testa olika skjutvapen
  • Försäkringar, som medlem i Sverok får du tillgång till försäkringar om något olycksfall skulle inträffa under era matcher

En airsoftförening använde föreningsbidraget till att köpa airsoft guns till föreningen så att fler nybörjare kunde delta under deras evenemang

Frågor om airsoft

Hur hittar jag andra personer att spela airsoft med?

Om du inte vill skapa din egen airsoftförening så kan du istället bli medlem i en redan existerande förening. Sök efter airsoftföreningar att gå med i nära dig här.

Airsoft åldersgräns?

För att använda airsoftvapen i Sverige måste du vara 18 år, detta gäller både att köpa eller att äga ett airsoftvapen. Det är inte heller tillåtet att låna ut ditt airsoftvapen till en minderårig. Om du vill spela innan du fyller 18 år krävs speciella licenser.

Intresserad av andra former av levande spel?

Vår verksamhetsgren levande spel innehåller lajv, airsoft och paintball. En förening behöver inte hålla sig till en verksamhetsgren och kan blanda in element från de andra kategorierna och grenarna. Levande spel är en bred kategori så om du har ett spelintresse som du vill skapa en förening kring som inte täcks in av våra kategorier så är det fortfarande möjligt. Kanske är du mer intresserad av Jugger, Mugglar Quidditch eller Geocaching och vill skapa en relaterad förening. Skapa din förening här!