Brädspel

Är du och dina vänner brädspelentusiaster som anser att en perfekt fredagskväll är en kväll fylld med spänning, skratt och taktiska utmaningar? Då bör ni starta en brädspelsförening!

Om du redan spelar brädspel med dina kompisar idag, utan att ha en förening går ni miste om en rad av våra förmåner.

Läs mer om att starta förening

Ung flicka tittar upp bakom ett bord täckt av brädspel

Från spelkväll till förening

Det är upp till er vilken typ av förening ni vill driva. Ni kan hålla i brädspelskvällar tillsammans med vänskapsgruppen som ni redan brukar spela med. Kanske vill ni hålla i större aktiviteter som att arrangera turneringar eller konvent runt era favoritbrädspel? Eller så håller ni öppna spelkvällar där ni bjuder in nya spelare. På så sätt hittar ni nya medlemmar till föreningen att spela med i framtiden.

Fördelar

  • Köp nya brädspel, expansioner och tillägg med föreningsbidraget ni får av Sverok
  • Hyr en lokal med gemensam ekonomi kan ni samla er runt en plats för spel och gemenskap
  • Spela med andra som brinner lika mycket för brädspel som du gör
  • Utveckla dina spelfärdigheter och utmana dig själv tillsammans med dina vänner
  • Spela mera! Oavsett om din förening har brädspel ni äger gemensamt eller ni om tar med era egna så får du chansen att spela många olika spel

En av våra brädspelsföreningar använde föreningsbidraget till att köpa Settlers of Catan 3D Anniversary Edition. Ett spel som alla i föreningen länge drömt om, men inte haft råd med, tills nu!

Frågor om brädspel

Hur hittar jag andra personer att spela brädspel med?

Om du inte vill skapa din egen brädspelsförening så kan du istället bli medlem i en redan existerande förening. Sök efter brädspelsföreningar att gå med i nära dig här.

Intresserad av andra former av bordspel?

Bordspel är en bred kategori så om du har ett spelintresse som du vill skapa en förening kring som inte täcks in av våra kategorier så är det fortfarande möjligt. Kanske är du mer intresserad av ordspel och vill skapa en relaterad förening. Skapa din förening här!