Arbetsgrupper

Är du intresserad av att engagera dig mer i Sverok? Då kan arbetsgrupperna vara något för dig! Det finns flera olika ideella arbetsgrupper i förbundet som ägnar sig åt olika ämnen.

Arbetsgrupperna är öppna för alla medlemmar, så länge inga speciella kompetenskrav eller förutsättningar finns. Varje arbetsgrupp beslutar tillsammans om antagningen av nya medarbetare. Så ta chansen och engagera dig i en arbetsgrupp som arbetar med något du brinner för!

Foto: Mattias Andersson

Här hittar du våra arbetsgrupper

AG Discord

Gruppen ansvarar för att underhålla, utveckla och genomföra aktiviteter på förbundets Discord med målet att upprätthålla ett trevligt, tryggt och öppet debattklimat.

Kontaktperson: Evelina “Maro” Ferbrache, evelina.ferbrache@sverok.se

Besök vår Discord

AG Kunskapens Väktare

Kunskapens Väktares uppgift är att bevara, vårda och sprida förbundets historia till Sveroks medlemmar.

Kontaktperson: Tjarls Metzmaa, tjarls.metzmaa@sverok.se 

Läs mer här!

AG Leia

Leia arbetar för att stärka unga tjejer och icke-binära i rollen som arrangörer, projektledare, förtroendevalda och andra former av ledarskap.e. 

Kontaktperson: Linnéa Bengtsson, linnea.bengtsson@live.com

Läs mer här!

AG Riksmötesteknik

Gruppen ansvarar för att underlätta genomförandet av Riksmötet och göra det tillgängligt för så många som möjligt, genom användning av modern teknik för ljud, ljus, nätverk och webbsändning. 

Kontaktperson: info@sverok.se

AG Proud and Nerdy Gruppen (PaNG)

Gruppen arbetar för att skapa samarbeten och nätverk mellan olika arrangörer av Proud and Nerdy-evenemang runtom i landet. 

Kontakt: pride@sverok.se

Läs mer här!

AG Utbildning

Gruppens syfte är att ta fram, utveckla och organisera utbildningar för Sverok.

Kontaktperson: Erland Nylund, erland.nylund@sverok.se

Skriv upp dig på mailinglistan: ebas.sverok.se/registrations/add/1313

Har du ett förslag på en arbetsgrupp som borde finnas eller vill skapa din egen? Hör av dig och berätta! Du når förbundet på info@sverok.se och 010-551 93 00. 

Frågor om Arbetgrupper

Jag har en idé för en arbetsgrupp, vad gör jag?

Hör av dig! Sverok består av medlemmarna som är villiga att engagera sig i förbundet. Har du en idé och kunskaper som du tror skulle kunna gynna Sverok vill vi gärna att du mailar oss på info@sverok.se. Ditt engagemang gör skillnad!

Jag vill komma i kontakt med andra personer att driva en AG med

Det bästa sättet att komma i kontakt med andra Sverokare är att gå in på vår Discord. Där finns tusentals engagerade medlemmar från hela landet. Kanske är någon intresserad av din idé!