Spellovet

Under Spellovet veckorna 43-45 vill vi sprida spelglädjen tillsammans med er runt om i hela Sverige. Föreningar som engagerar sig under lovet får även en present från oss i form av Spellovslådan.

Spellovslådan under Spellovet

Spellovslådan är fylld med spännande spel och andra nördiga överraskningar. Lådan är en gåva från oss för att vi vill uppmärksamma ert engagemang. Allt ni behöver göra för att få en spellåda är att arrangera ett öppet evenemang där ni bjuder in allmänheten att få ta del av ert spelintresse och visa upp er verksamhet. Detta är det perfekta tillfället att exempelvis ha en spelkväll, cosplaytävling, konvent eller ett LAN.

Vi ser fram emot att se hur ni kommer att sprida spelglädjen under nästa Spellov!

”Det bästa med Spellovet är att få visa människor olika former av spel som de annars inte skulle komma i kontakt med eller prova”

Hur anmäler sig min förening till Spellovet?

Anmälan för Spellovet vanligtvis under sensommaren. Håll ögonen öppna på våra sociala mediekanaler där ni kommer att få mer information om när det är dags att anmäla sig.

Vad innehåller Spellovslådan?

Lådan innehåller olika spel och överraskningar varje år, kolla på vår unboxing av förra årets låda för att få en idé om vad årets låda skulle kunna innehålla.

Spellovslådans innehåll från 2022