Samspel

Metodmaterialet

Vi utvecklar metodmaterial för barn under 15 år i skola och öppen verksamhet. Här får barnen följa med på ett unikt äventyr i framtiden, i en värld inte helt olikt vår egen. Vägledda av den allsmäktiga AI karaktären MAIA får barnen genom kortspel, rollspel, digitala spel lära sig om att förebygga våld och skapa schyssta sammanhang.

Samspelet

Tillsammans med den digitala studion dimh arbetar vi med att fram ett digitalt spel för metodmaterialet där samtycke står i fokus.

Nätverk & Utbildning

För att stärka vuxna som möter barn under 15 arrangerar vi nätverksträffar och webbinarium om aktuella ämnen. Vi bjuder in experter på det aktuella ämnet och tillsammans diskuterar vi och lär oss av varandra. Här behandlar vi ämnen som sexism online, spelmekanik i undervisning och juridik online.

Vill du vara med?

Vi söker löpande efter personer eller organisationer som vill vara involverade i projektet på något sätt! Jobbar du på en skola och vill att vi ska göra workshops hos er? Har du en spelförening där du möter barn? Vill du bli en av våra ideella ledare? Kanske ge oss feedback på vårt metodmaterial under projektets gång? Eller bara vara med i något av våra nätverk? Tveka inte att höra av dig!

Vi på Samspel

Kontakta oss

I SAMARBETE MED

MED STÖD FRÅN