23-05-31

Sverok får ny identitet!

Sverok få ny identitet, samma förbund men nu i ny kostym!

Sverok har spenderat 10 långa år med vår nuvarande grafiska profil. Vi vet att när ni tänker på Sverok så ser ni säkert den gula vimpeln framför er med masken, tärningen, spelpjäsen och datormusen. Vi är tacksamma mot vår före detta profil som så många har identifierat oss med de senaste åren.

Men nu är det dags för en uppdatering som kan reflektera den resan vi har tagit från att vara ett spelhobbyförbund till att bli Sverige spelkulturförbund! Vi vill att denna transformering ska få speglas inifrån och ut. 

Projektet med att ta fram den nya profilen har varit pågående de senaste 2 åren bakom kulisserna så att vi idag kan presentera den bästa versionen av Sverok. Vi är spända att få höra från er vad ni tycker om den nya profilen. Vi hoppas att ni älskar den lika mycket som vi gör!

Upplev Sveroks nya identitet genom att klicka runt på hemsidan. Inom kort kommer även våra sociala kanaler och övrigt material att ta på sig den nya profilens mantel. Mycket exalterande ändringar kommer snart. Så håll ögonen öppna!

Och glöm inte – vi är fortfarande samma förbund, med samma kärlek för spel och nördkultur. Vi har bara tagit på oss en ny kostym, med ett nytt lager färg.