24-04-05

Nytt för dig som medlem!

Inspireras av andra föreningar

Välkommen till vår digitala föreningskonferens på Discord! Det blir 45 minuters sessioner där Sverokföreningar delar med sig av sina erfarenheter och tips för att boosta din förening. Gratis, öppet för alla, och du väljer vilka sessioner du vill joina. Schemat släpps snart, och om din förening vill dela med sig, hör av er till ordförande: evelina.ferbrache@sverok.se.

Datum: 14 april

kl. 11.00-16.00

Se eventet i vår Discord här

Välkommen till Akademin

Den 10 april är det dags! Akademin tar snart över stafettpinnen från vår tidigare plattform Skilltree och introducerar en uppdaterad design, nya funktioner och en mer avändarvänlig upplevelse. Målet? Att ge dig allt du behöver för att ta ditt engagemang i spelkulturen till nästa nivå.

Se eventet på Discord

Se eventet på Facebook

Stötta våra föreningar – sök jobb på Sverok!

Är du redo för en utmaning och vill bidra till spelkulturens framtid? Just nu söker vi en vikarierande förbundsadministratör till vårt kansli i Stockholm. Det här är din chans att arbeta i spelkulturens hjärta, stödja våra föreningar och bidra till att välkomna ännu fler in i vår gemenskap. Är du den vi söker? Ta chansen att bli en del av Sveroks kansli!

Sök tjänsten här

Gör din röst hörd om internet!

Föreställ dig internet helt utan taskiga kommentarer, störande botar och andra jobbiga saker. Vad hade du gjort för att det skulle bli verklighet? I projektet Game Changer jobbar vi i ett Erasmus+ projekt för att skapa material för att internet ska bli en bättre plats. En del är en enkät där vi vill veta hur ni upplever internet, vad ni gillar, ogillar och vill förändra. Materialet kommer sammanställas och visas för makthavare och techbolag. Vi vill gärna ha svar av unga, så är du upp till 19 vill vi extra gärna höra vad du tycker!

Vill du också vara med i en fokusgrupp på ämnet så söker vi en till två deltagare i åldern 15-20. Vill du vara med? Maila till gabrielle.debourg@sverok.se.

Fyll i enkäten här