Sverok TV

Sverok TV

Projektet Sverok TV jobbar för att långsiktigt skapa en mer välkomnande attityd och kultur online, samt förbättra samhällsbilden av spel och spelkultur. Detta görs genom att på Sveroks Twitch och Youtube visa upp vad som är aktuellt inom spelvärlden samt vad föreningar och medlemmar inom Sverok gör. Projektet Sverok TV är möjligt genom stöd från Arvsfonden. 

Sverok TV på Twitch

Det är på Twitch-kanalen det händer. Här sänder vi från olika konvent, spelturneringar och tävlingar. Vi hjälper också föreningar att synas, genom att livesända från evenemang ni anordnar.

Följ oss för att inte missa något! ❤️

Vill du vara med?

Vill du eller din förening synas på Sveroks Twitch eller Youtube? Kontakta oss och bli en del av Sverok TV!

Det finns många olika sätt att delta i projektet, allt från att skapa eget innehåll på Youtube eller Twitch, moderera våra kanaler eller vara med och tycka till om projektets utveckling. Oavsett hur du vill engagera dig så är du välkommen! Det spelar ingen roll ifall du har tidigare erfarenhet eller ej, vi hjälper dig! Det viktigaste är att du har ett intresse att delta. Kontakta oss här nedan:

Sverok på Youtube

Vi är också aktiva på Sveroks Youtubekanal. Här laddar vi upp klipp och sammanfattningar från det vi sänt live på Sverok TV. Prenumerera för att inte missa något kul!

Vi på Sverok TV

Samarbetspartners

Det är tack vare stödet från samarbetspartners som gör det möjligt för oss att hålla projektet Sverok TV igång. Här nedan kan ni se de som bidrar med stöd idag. Vill ni vara med och bidra är ni välkomna att kontakta oss!