Sverok Online

Sverok Online

Sverok är ett av Sveriges största ungdomsförbund och har varit aktiva i över 30 år. Under den tiden har vi samlat på oss massor av bra tips och trix kring hur en på bästa sätt driver en hobbyförening. För att göra det så lätt som möjligt för dig som besökare har vi sorterat upp våra olika resurser på ett sätt så att det ska vara enkelt att hitta. Om du hittar det du söker efter på kort tid får du mer tid för allt kul som sker i er förening!

 

Medlemsportalen

Här hittar du alla tips och trix för dig som är medlem i en förening. Bättre ekonomi, demokrati, arrangemang och mycket mer, vi hjälper dig med det. Här hittar du också flera kurser, checklistor med mera för att ni ska kunna ta nästa steg som förening!

Webbshoppen

Sverok producerar varje år en rad grymma böcker, foldrar, knappar och klädesplagg. Allt det och mycket mer hittar du i vår webbshop. Vi tar inte betalt mer än för att täcka våra kostnader, så du vet att du kommer alltid väldigt billigt undan när du handlar hos oss.

Skilltree

Skilltree är Sveroks egna utbildningsplattform. Här samlar vi alla våra kurser och lektioner för att våra medlemmar ska kunna levla i föreningskunskap och spelkultur. I text, bild och video kan du lära dig mer om allt från att spelleda digitalt till att sköta din förenings ekonomi och marknadsföring.

Spelkartan

Här hittar du nästan alla våra föreningar. Vi vill att du ska kunna hitta någon att spela med, var du än är i landet. Våra tusentals föreningar finns att kontakta här. Du kan också hitta till Studiefrämjandets olika lokaler runt om i landet genom Spelkartan.

eBas

Medlemsregistret där du enkelt kan hålla reda på föreningens medlemmar och verksamhetsrapporter. Genom att rapportera i eBas så kan vi se till att alltid ha uppdaterade medlemslistor, vilket är ett måste för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och föreningarna ska få tillgång till bland annat Ungdomsbidraget.

Sverok TV

Projektet Sverok TV jobbar för att långsiktigt skapa en mer välkomnande attityd och onlinekultur samt förbättra samhällsbilden av spel och spelkultur. Detta genom att visa upp vad föreningar och medlemmar i Sverok gör, samt genom att följa vad som är aktuellt inom spelvärlden.

Kunskapens väktare

Kunskapens Väktare har till uppgift att bevara, vårda och för dåvarande, nuvarande och kommande medlemmar levandegöra förbundets historia. Om du är intresserad av att ta på dig rollen som en Väktare är det bara att du skickar ett mail eller en brevduva till tjarls.metzmaa@sverok.se så kommer han att hjälpa dig.

Discordkanalen

Vill du luta dig tillbaka och bara byta några ord med en annan Sverokare? Då är Sveroks discordkanal något för dig. Här samlas människor från alla typer av spelkulturer kring gemensamma intressen som kan gälla allt från himmel och jord. Här kan du också använda chattrum för möten och spel.  Vänta inte, hoppa in direkt och säg hej!

Infobanken

Nyfiken på att kolla bakom huven på Sverok – Spelkulturförbundet? Vi har samlat alla våra styrdokument, kanslidokument och gamla protokoll på Infobanken. Det här är för dig som vill veta exakt hur Sveriges roligaste ungdomsförbund drivs och har drivits genom tiderna.