SPELLOVET ÄR HÄR! HITTA DITT LOKALA EVENT! V43-45

Posted on Posted in Aktuellt

SPELLOVET ÄR HÄR! HITTA DITT LOKALA EVENT! v43-45

SPELLOVETär Sveriges största spelhändelse och engagerar varje år över hundra spelföreningar runt om i landet.
Föreningarna arrangerar spelkvällar, cosplaytävlingar, konvent, brädspelsbarer, LAN och mycket mera.

Spellovet äger rum under vecka 44, 29 oktober–4 november, då skolorna har höstlov. Satsningen fungerar inte bara som ett tillfälle då spelare får träffas och presentera sin hobby för allmänheten, utan också som en gemensam manifestation för Sveriges starka spelkultur.

Se vad som händer just nu!

2 thoughts on “SPELLOVET ÄR HÄR! HITTA DITT LOKALA EVENT! V43-45

 1. Herregud! Kan ni kolla in den här sidan kanske? Bakgrundsbilden tar slut mitt i och hälften av arrangemangen är osynliga. Dessutom är det här exceldocket helt oläsbart på en mobil.

  Och Spelkartan då? används den? Jag hittar ingen log in-knapp längre för att göra event, bara för att lägga upp nya grejer som kanske godkänns av admin? Otydliga funktioner. 🙁

  1. Hej Marie Louise, ja, vi ser att det här inlägget inte håller måttet, vi ska se till att justera det. Det är troligen bättre för att att länka till excelldokumentet än att göra så här, vi ursäktar för detta.

   Spelkartan används och vi hoppas att den ska användas ännu mer. Evenemangen kommer upp och login för eventet skickas till dig när du skapat ett evenemang. Beskrivningen för föreningen skapas genom eBas-presentationen. Vi ska se till att förtydliga detta.

   Tack för att du hör av dig med feedback, det behöver vi mer av. 🙂

   Allt gott!

Comments are closed.