Årets Spelare

Publicerat den Publicerad i Aktuellt

Vem blir Årets Spelare 2019?

För elfte året i rad ska utmärkelsen Årets spelare delas ut. Nomineringsprocessen öppnar idag och pågår till 19 september. Efter det kommer en jury gå igenom de nominerade och vinnaren mottar sin utmärkelse 4 december i samband med Sverokdagen, förbundet födelsedagsfirande.

Årets spelare är ett pris som instiftats av spelhobbyförbundet Sverok för att uppmärksamma individer som gjort extraordinära insatser för att sprida spelhobbyn i Sverige. Tidigare vinnare inkluderar Susanne Möller, Kim, Orvar Säfström och nu senast Nordskens Johan Linder.

Nomineringsprocessen är öppen och det går att nominera fram till 19 september. Efter det kommer en jury bestående av representanter från spelbranschen, spelmedia och spelhobbyn att gå igenom de nominerade samt motiveringarna och utse en vinnare.

– Det finns många som brinner för att utveckla spelhobbyn och det här är vårt sätt att uppmärksamma alla dessa och lyfta fram någon speciellt. säger Alexandra Hjortswang, förbundsordförande i Sverok. Förhoppningsvis kan det även inspirera fler att våga satsa på sin idé för att göra spelhobbyn ännu bättre.

Tankar om inlägget “Årets Spelare

Kommentarer är stängda.