SPELLOVET: SISTA DAGEN ATT ANMÄLA SIG

Publicerat den Publicerad i Aktuellt

Dags för Spellov! Sista dagen att anmäla sig 30/9!

Under höstlovet arrangerar Sverok det årliga Spellovet som anordnas över hela landet. Under veckorna 43-45 kan du som Sverok förening arrangera en hel mängd olika nördiga event! Vill ni som förening ha fokus på brädspel? Eller kanske cosplay? Sveroks föreningar arrangerar en mängd olika typer av aktiviteter för att inkludera till spelkulturen!

 

Spellovet är ett perfekt tillfälle för intresserade att lära sig och få uppleva spelkulturen. Vi uppmuntrar alla föreningar inom Sverok att visa upp sin verksamhet för att visa hur fantastiskt föreningslivet är. Håll i en spelkväll på biblioteket, hyr lokal och anordna LAN, eller skapa ett konvent för att samla alla nördar nära eran förening. Vi vill att ni ska bidra till en gemensam manifestation och stärka Sveriges spelkultur!

 

– Det är fantastiskt kul att återigen få arrangera spellovet! Det är våra föreningar och deras arrangemang runt om i landet som skapar en spelkultur där alla är välkomna. Spellovet är en av spelsveriges stora händelser. Att får vara med och bidra till spelkulturen och ungas engagemang känns fantastiskt roligt säger Max Horttanainen, förbundsordförande i Sverok.

 

Spellovet har som mål att engagera barn och unga till spelkulturen och ge dem ett aktivt höstlov. Sverok har som tradition att skicka ut spellovslådan. Spellovslådan är en så kallad mysterybox som kan innehålla rollspel, brädspel, fantasyböcker och mycket mera. Sverok hoppas att utbudet av spel skapar ett intresse för föreningslivet och spelkulturen. 

 

År 2021 hade lådan ett värde på över två tusen kronor. Sverok delar ut max 150 spellovslådor och 95 föreningar har anmält sig på bara en vecka, för att säkra en Spellovslåda, skriv upp er som förening på Spellovet.

 

Anmäl er förening idag: https://ebas.sverok.se/registrations/add/1009